Etusivu

Yhteystiedot

Oy Valkoinen Risti – Vita Korset Ab

Linnanherrankuja 4
00950 Helsinki
 
Puh. +358 9 3434 940
 
e-mail info[at]valkri.fi

Miksi valita meidät?

Pitkään alalla toiminut henkilökuntamme tuntee toimialan kuin omat taskunsa.

Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksi, saat kokonaisvaltaisen palvelun jo ensi metreiltä. Tuotteesi voivat olla vasta ottamassa ensiaskeliaan tai jo pidempään markkinoilla olleita. Me räätälöimme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan yhteistyön.

Meiltä löytyy ammattitaitoiset ihmiset niin tuotteiden keskusliikkeelle tarjoamiseen, myymälöihin myymiseen kuin markkinointiinkin. Kokemuksemme ansiosta tiedämme mitä ja miten pitää tehdä, mutta myös sen mitä ei kannata tehdä. Reseptimme menestykseen on se, että lähdemme alusta asti luomaan molemmin puolin toimivaa hyvää ja pitkäaikaista kumppanuutta.

Avainasiakaspalvelut

Suunnittelemme tuotelanseerauksen ja sisäänmyynnin, sekä hoidamme yhteydenpidon keskusliikkeiden valikoimapäälliköihin.

Myyntikenttäpalvelut

Myyntiedustajamme toteuttavat tuotelanseerauksen ja sisäänmyynnin.

Muut palvelut

Kokonaisvaltaisena kumppaninasi tarjoamme tilausjärjestelmän hallinnointia, messuorganisointia, tuotekehitysideoita sekä markkinointipalveluja!

Tarinamme

Oy Valkoinen Risti – Vita Korset Ab:n toiminta alkoi 2.1.1925 Helsingissä osoitteessa Mikonkatu 8 nimellä O.Y. Tekninen Tehdas Valkoinen Risti A.B. Tekniska Fabriken Vita Korset. Vuonna 1930 Valkoisesta Rististä tuli Storgårdsin suvun perheyritys, kun Johan Storgårds osti osake-enemmistön yrityksen ruotsalaiselta perustajalta, joka palasi kotimaahansa.

Tuotanto käynnistyi toukokuun 15. päivänä 1925 ja yhtiön palkkalistoilla oli tuolloin 7 työntekijää, paikkana oli Aikatalon nykyinen paikka Ateneumin vieressä. Ensimmäisiä tuotteita olivat Sanosan-hedelmäsuola ja hiusshampoopulveri. Valkoinen Risti valmisti sen jälkeen mm. auringon-loistemetalli-kiilloketta, kiillotusliinoja, Stadion-pastilleja, rautaviiniä ja Burovin-balsamia.