Palvelut

Kokemuksemme ansiosta tiedämme mitä ja miten pitää tehdä, mutta myös sen mitä ei kannata tehdä. Reseptimme menestykseen on se, että lähdemme alusta asti luomaan molemmin puolin toimivaa hyvää ja pitkäaikaista kumppanuutta!

Avainasiakas-/ tuotepäällikköpalvelut

Kun yhteistyötä aloitetaan, ensimmäisenä kuvaan astuu tuotteisiin tutustuminen ja niiden tarjoaminen keskusliikkeisiin. Yhteydenpito on tiivistä, tuotetietoutta, hintatietoutta, myyntierätietoja, ajatuksia toiveista ja mahdollisuuksista yms. jaetaan ahkerasti puolin ja toisin. Kun kokonaiskuva on muodostettu, lähdetään tekemään töitä sen eteen, että tuotteet pääsevät kuluttajien saataville kauppojen hyllyille. Avainasiakas-/ tuotepäällikkömme auttavat tässä:

Myyntikenttäpalvelut

Myyntiedustajamme ovat kannuksensa ansainneita alan ammattilaisia. Heillä on hyvät suhteet kauppojen henkilökunnan kanssa. Sormi ei mene suuhun vaan heiltä löytyy taito toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Myyntikenttäpalveluihimme kuuluu muun muassa:

Muut palvelut

Kokonaisvaltaisena kumppanina pidämme kaikin tavoin huolta yhteistyökumppaneistamme. Tarvittaessa istutaan alas juttelemaan, puhelimella soitellaan ja sähköpostia laitellaan aina tarpeen mukaan. Kaikkea mitä teemme on mahdotonta kertoa yksinkertaisesti, mutta tässä kuitenkin muutamia asioita: