Tuotteet

Elintarvikkeet

Kahvit, oluet, mehut ja jäätelöt

DaVinci Gourmet ® Classic – siirapien valmistaja Kerry Group on suurin maailmanlaajuinen juomien valmistus- ja makuaineiden valmistaja. Yritys palvelee maailmanlaajuisesti useita johtavia kahvilaketjuja, virvoitus-, alkoholi- sekä terveysjuomavalmistajia ja sillä on merkittävä markkinaosuus Euroopan makusiirappimarkkinoilla. Kerry Group panostaa tuotekehittelyyn ja on mukana tukemassa Coffee Kids -organisaatiota. Coffee Kids on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, joka pyrkii parantamaan kahvin viljelijöiden ja heidän perheidensä elämänlaatua.

Gevalia oli ensimmäisiä ekologisen kahvin paahtajia. Jo 1995 markkinoille tuotiin kahvi, jonka pavut olivat ekologisesti ja reilusti kasvatettu alkuperämaissaan. Vuosikymmenen myöhemmin Gevalia aloitti yhteistyön Rainforest Alliancen kanssa, jonka vihreä sammakko kertoo tavoitteesta suojella viidakoita tehoviljelykseltä. Tavoite on jatkuvasti lisätä tällaisten lajikkeiden osuutta Gevalian kahveissa. Gevalian kahveja myydään kaikissa Pohjoismaissa. Gevalia tunnetaan myös rapakon takana vanhan kotimaan perinnekahvina.

Cafe Hag 500g on kaikille niille, jotka haluavat vaikka iltaisin nauttia hyvästä kahvista ilman kofeiinin piristävää vaikutusta.

Jacobs-kahvin hemmotteleva aromi on lumonnut kahvinystävät jo vuodesta 1895. Jacobsin kahvituotevalikoima koostuu mm. suodatinkahvista, kahvipavuista ja nyt myös Cafitesse-konseptista. Cafitesse kahvia on myyty Suomessa vuodesta 1987. Löydä Jacobs-kahvituotteet, koe hemmotteleva aromin lumo!

Twist & Drink juomat valmistetaan lähdevedestä ja se on Itävaltalaisen perheyrityksen Klosterquell Hofer:n tuotemerkki. Suosittuja lasten juomia valmistetaan yli 50 miljoonaa pulloa vuodessa. Lasten käsiin sopivissa ja leikkisissä pulloissa on hedelmäisen raikaat maut.

Juustot ja vege

Alpenhainin juustot ovat kotoisin Etelä-Saksasta, Baijerista. Alpenhain on erikoistunut paneroitujen juustojen valmistamiseen, kuten esimerkiksi paneroidut mozzarellatikut tai camembert. Alpenhainin tuotteet ovat saksalaista huippulaatua.

Grozette on hollantilainen yritys, joka on erikoistunut kuivattujen juustojauheiden valmistamiseen. Grozetten tuotteet ovat olleet Suomessa myynnissä jo yli 30 vuotta ja ne tunnetaan korkeasta laadustaan, sekä helppokäyttöisyydestään.

Vuonna 1895 perustettu Soignon on yksi Ranskan ensimmäisistä meijereistä. Soignon on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti tunnettu juustomerkki. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva tuote jokaiseen makuun ja käyttöön.

Wernerssons on ruotsalainen juustojen maahantuojayritys, jonka valikoimista löytyy yli 800 erilaista tuontijuustoa. Wernerssonsin omistaa norjalainen Tine-meijeri. Wernerssons myös kellaroi ja kypsyttää useita erilaisia ruotsalaisia juustoja iäkkäämmäksi, jolloin juustoihin kehittyy voimakkaampi maku ja aromi.

Teolliset elintarvikkeet

Ranskalaiset Cerelian valmiit pizzapohjat helpottavat ja nopeuttavat pizzan valmistamista kotona. Voit itse taiteilla haluamasi makuisen pizzan helposti ja nopeasti valmiin pizzapohjan päälle.

Henkilökohtainen hygienia ja ihonhoito

Emännän tuotesarjan voiteet imeytyvät tehokkaasti. Tuotteet sisältävät ihoa kosteuttavaa, rauhoittavaa ja pehmentävää allantoiinia, joka myös uudistaa ihoa. Kaikille Emännän tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Vuonna 1867 aloitti kemisti Henrik Gahn yrityksen nimeltään Uppsalan Tekninen tehdas, jossa valmistettiin saippuoita ja muita kodin kemikaaleja.

Gahnsin valikoimaan kuuluvat myös ympäristöystävälliset ja jätteettömät palasaippuat.

Ravitsevat Hega partabalsamit kosteuttavat ja pehmentävät ihoa. Käytetään parranajon jälkeen. Miedot ja raikkaat tuoksut.

Tuotteilla on sama pH-arvo kuin iholla. Sisältää ihoa rauhoittavia luonnollisista kasviuutteista peräisin olevia aineosia. Ei kuivata eikä kirvele.

Isännän tuotemerkki on Arvokonseptit Oy:n yhteistyön kautta tuonut markkinoille myös Kekkonen käsirasvan. Isännän tuotteille on myönnetty Avainlippu merkiksi korkealaatuisesta kotimaisesta työstä. Avainlipun käyttöä valvoo Suomalaisen Työn Liitto.

Keratina löytyy rasvattomana ja rasvapitoisena hiusvetenä erilaisille hiustyypeille ja hiuspohjille. Suojaa ja estää bakteerien kasvua. Helpottaa hiusten muotoilua.

Ensimmäinen kotimainen Super Ice kylmägeeli sopii urheilun jälkeiseen palautumiseen ja lihasten hyvinvointiin.

Kotimainen Vitalis on ollut suomalaisten ihon pelastus jo vuodesta 1936. Tämä suomalaisten arkeen ympäri vuoden kuuluva klassikko on pukeutunut Paola Suhosen suunnittelemaan uniikkiin IVANAHelsinki designkukkakuosiin.

Kotimaiseen Vival tuotesarjaamme kuuluvat tällä hetkellä Vival Oil Touch silmämeikinpoistolaput, kynsilakanpoistoliinat ja hiusvoide.

JOKO 100 %:sti vegaanisten hoitoainekynsilakkojen luonnolliset ainesosat hellivät kynsiä. Tuotteet eivät sisällä myrkyllisiä ainesosia ja ovat ympäristöystävällisiä. Tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä niitä ole testattu eläimillä. Lakat sisältävät korkealaatuisia luonnollisia ainesosia, vitamiineja ja öljyjä, jotka ravitsevat ja hoitavat kynsiä Hoitoainekynsilakat kuivuvat nopeasti ja ne on pakattu FSC-sertifioituihin pakkauksiin.

'Ayurveda' eli ‘Elämän tiede’ on yksi vanhimmista parannustieteenaloista maailmassa. Se löydettiin n. 5 000 vuotta sitten. Himalaya yhdistää taidokkaasti ayurvedan ja nykyaikaisen tieteellisen tutkimuksen ja tuotekehityksen. Ravitsevat, kosteuttavat ja suojaavat ihotuotteet sekä hammastahna.

Kodinpuhdistus

Kristallikruunuille suunniteltu puhdistusaine.