Haemme myyntiedustajia Etelä-Suomen alueelle

Etsimme joukkoomme uutta hyvää tyyppiä Etelä-Suomen myyntiedustajaksi. Meillä pääset tekemään työtä sekä tunnettujen että hieman tuntemattomampien brändien kanssa. Edustamme mm. maailman suurimman suodatinkahvivalmistajan Jacobs Douwe Egbertsin Jacobs kahveja, Porlammin Meijerin ja Arctic Milkin sekä usean ulkomaisen juustonvalmistajan juustoja. Valikoimastamme löytyy myös mehuja, hilloja yms. Tuotesalkkuun kuuluu myös jonkin verran kemikaliopuolen tuotteita, kuten omat tuotebrändimme ja kestosuosikit Vitalis ja Vival. 

Työssäsi toimit etupäässä K-ryhmän kauppojen parissa huolehtien edustamiemme tuotteiden myynnistä. Työ pitää sisällään yhtälailla uutuustuotelanseerauksia kuin jo hyllyssä olevista tuotteista huolehtimistakin. Kunhan koronasta päästään eroon, myös konsulenttipäivien varaaminen, niihin tavaran myyminen sekä erilaisten kampanjatoimenpiteiden sopiminen astuvat kuvaan mukaan. 
 
Myyntityössä asenne ratkaisee, joten voit yhtä hyvin olla jo kannuksesi myyntiedustajana ansainnut ammattilainen tai vasta uralle aikova ja kaikkea siltä väliltä. Toiveena on, että olet jotain myynyt elämäsi aikana ja koet pitäväsi myyntityöstä. Tapaat tulevassa työssäsi paljon erilaisia ihmisiä joten on tärkeää, että osaat tulla kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Sinulla on myös palava halu onnistua ja saada tuloksia aikaan. Työtä tehdään etupäässä ympäri Uudenmaan maakuntaa joten myös autossa on syytä viihtyä ja omistaa vähintään henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava ajokortti. Työssäsi pärjäät suomenkielellä, ruotsinkielen taito on etu, mutta ei välttämättömyys. Puhelin pysyy myös kädessäsi, koska aikoja tapaamisiin joutuu varaamaan ja välillä myös myyntiä tekemään soittamalla. 
 
Tarjoamme auton käyttöösi sekä puhelinedun. Lisätietoja voit halutessasi saada numerosta 050-523 8500/ Tanja Kärki arkisin klo 8 – 16 välisenä aikana.
 
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevasi etsimämme hyvä tyyppi niin laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si tulemaan sähköpostitse tanja.karki(at)valkri.fi